dit evenement is alleen voor IDOLS*-deelnemers.

Op 12 december komen we voor het eerst met zijn allen bijeen, voor de eerste tussentijdse  IDOLS*-Meetup. Hét moment om kennis te maken met elkaars projecten en kennis en ervaring uit te wisselen.

Aan IDOLS* nemen meer dan 75 partijen deel, binnen 10 projecten. Daarmee genereren we een enorme berg verhalen – van successen, maar ook van leermomenten. Beide zijn waardevol, en voor beide is ruimte binnen IDOLS* waarin de focus op learnings ligt.

Programma
Om het ijs te breken starten we met jullie beste FuckUps van de afgelopen tijd. Nu jullie bezig zijn, zullen jullie tegen zaken aan zijn gelopen. IDOLS*-projecten zullen vast niet altijd even makkelijk zijn.. Leren we niet veel meer van een faalverhaal, dan van een succesnummer?

In het tweede deel van de middag hebben we het over de status van elk project. Hebben de projectteams elkaar al vaker gezien en is het vraagstuk waar aan wordt gewerkt al helder? Is er al een oplossingsrichting, of zijn jullie zelfs al verder? Wat is er denk je haalbaar binnen de tijd die voor IDOLS* staat?

We sluiten de middag af met een borrel.

Aanmelden
We rekenen erop dat van alle partijen minimaal één persoon aanwezig zal zijn. Meer mag ook. Bij een project bestaande uit zeven partijen (probleemeigenaren, opdrachtnemers en een coach) zijn dat dus in ieder geval zeven personen. We horen graag van alle partijen wie er aanschuift, middels het formulier.

Ga hier naar het formulier

Datum & tijden
Waar en hoe laat? Als het goed is heb je dat via de penvoerder, of misschien anders de coach, gehoord. Niet gehoord? Laat het ons weten; mail Marjolein.