logo

Tijdlijn:

13 juni
Lancering van het programma IDOLS*
Lancering van de website www.projectidols.nl
Opening aanmeldformulieren voor probleemeigenaren, opdrachtnemersconsortia en coaches

 


 

1 augustus
Sluit aanmeldformulieren voor probleemeigenaren en coaches
Selectie van nieuw ingediende vraagstukken van probleemeigenaren, die dan online worden gezet
Probleemeigenaren met vraagstukken die voldoen aan de criteria, kiezen coaches uit aan de hand van de lijst van geïnteresseerde coaches, met behulp van de ranking.

 


 

15 augustus
Sluiting aanmelding opdrachtnemersconsortia
Probleemeigenaren krijgen inzage in voorstellen opdrachtnemersconsortia, om een consortium te kiezen waar zij daadwerkelijk mee aan de slag willen

 


 

13 september
Eerste "Coach the Coaches" training in samenwerking met Nyenrode Business University. Tevens de locatie van deze eerste van in tptaal twee bijeenkomsten.

 


 

2 september
Formele start projecten

 


 

Najaar 2019
Eerste tussentijdse bijeenkomst deelnemende partijen

 


 

Voorjaar 2020
Tweede tussentijdse bijeenkomst deelnemende partijen

 


 

Juni 2020
Eindpresentatie IDOLS*

 


 

Het proces wordt overzien door:
Jann de Waal (Boegbeeld topsector Creatieve Industrie),
Titia Haaxma (Cultuur+Ondernemen) en
Jan Brands (Cultuurconnectie).

IDOLS* behoudt zich het recht voor om, indien nodig, criteria en processtappen aan te passen.

IDOLS* | Op zoek naar connecties?
15919
post-template-default,single,single-post,postid-15919,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Op zoek naar connecties?

Op zoek naar connecties?

Nu IDOLS* echt is gelanceerd en de eerste aanmeldingen een feit zijn, zijn er ook een aantal kleine zaken aan het licht gekomen. Een daarvan is dat er tijdens CHARGE goed is genetwerkt, maar dat het onderling contact zoeken en houden daarna is afgenomen.

Tegelijkertijd horen we ook dat er nog voldoende partijen op zoek zijn naar elkaar, om samen te werken. Als probleemeigenaren, maar ook als consortium van opdrachtnemers. Natuurlijk moedigen we het aan om partijen in je omgeving te zoeken met wie je samen wilt werken. Maar omdat je soms die partijen misschien nog niet kent, of gewoon benieuwd bent naar wat er binnenkomt als je een open vraag stelt, hebben we vanaf nu een LinkedIngroep waar men elkaar kan vinden.

Opdrachtnemers
Binnen IDOLS* werken opdrachtnemers in consortia: een groep van minimaal drie bedrijven, waarvan minimaal één uit de creatieve sector en één uit de culturele sector. Hoewel dit laatste geen harde eis is, maak je wel meer kans om mee te doen aan IDOLS als je hier wel aan voldoet (zie de spelregels). Op zoek naar bedrijven wie jij een vraagstuk aan wil vliegen? Meld je aan bij de LinkedIngroep, en gebruik deze als prikbord om gelijkgestemden te vinden. Zorg ervoor dat het duidelijk is aan welk vraagstuk je zou willen werken, maar ook wat jouw bedrijf precies doet en met wat voor soort partijen je samen zou willen werken. Wie zoek je erbij in je consortium?

Probleemeigenaren gezocht!
Ook probleemeigenaren werken samen; elk vraagstuk moet minimaal twee stakeholders hebben die meedenken en -doen, maar liever meer. Ook dit is een weegfactor, zoals te zien is in de spelregels. Daarom staat de nieuwe LinkedIngroep ook open voor partijen die zich eventueel als probleemeigenaar zouden willen aanmelden met een nieuw vraagstuk, maar nog een of twee partijen daarbij zoeken. Meld je aan voor de LinkedIngroep, en plaats je oproep.

Willen jullie als partij meedoen als probleemeigenaar aan een vraagstuk wat reeds online staat, zodat jullie mede kunnen bepalen hoe het project omtrent dat vraagstuk eruit komt te zien? Stuur dan een mail naar info@projectidols.nl. Dan brengen wij jullie, wanneer partijen daarvoor open staan, met hen in contact.