MONNIE kwam bij IDOLS* als bestaand idee – maar miste nog iets.  Dankzij IDOLS kregen ze de kans andere disciplines aan boord te halen: een mediapartner en iemand die thuis was binnen de commerciële sector. Zo kon MONNIE dóór worden ontwikkeld.

15% van de jongeren heeft een schuld

Jongeren zien pas dat ze een probleem hebben, als het te laat is. Uit onze gesprekken met jongeren blijkt hoe makkelijk het voor hen is om in relatief korte tijd een grote schuld op te bouwen. Dat komt onder andere omdat de huidige manier van incasseren niet bij hun belevingswereld past. Samen met jongeren ontwierpen wij daarom Monnie. Een app die door organisaties ingezet kan worden op het moment dat een betaalachterstand ontstaat. Zo ontstaan er geen schulden die de ontwikkeling en gezondheid van jongeren in de weg staan.

Bij MONNIE zijn ze op op dit moment op zoek naar organisaties die hen kunnen helpen om Monnie verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het samen opzetten van een pilot of meedenken over het aanpassen van het schulden systeem in het algemeen, omdat je het beste voor hebt met je klant. Maak jij samen met hen Monnie nog beter?

Meer weten of lezen? Kijk op de website! www.monnieapp.nl.